Välj en sida

Pizza & Lunch i Gävle

Vi erbjuder lunch på vår pizzeria

Om du är intresserad av att äta en god lunch på en kvalitativ pizzeria i Gävle är det till oss som du borde gå till. Vi kan erbjuda dig en mycket god och prisvärd lunch på vår restaurang och pizzeria, och vi arbetar för att kunna ge dig som gäst en mycket bra service. Pizza är inte det enda som vi erbjuder till våra kunder, utan det finns även sådant som hamburgare, kebab och olika grillade kötträtter på menyn.

Bra service är viktigt för oss

Vi på vår restaurang lägger stor vikt vid att kunna se till att varje individuell kund som kommer in som gäst på vår restaurang ska få en mycket kvalitativ service av oss. Detta på grund av att vi tror att det är viktigt att erbjuda det för att kunna se till att alla kunder blir nöjda med sitt besök hos oss. Dessutom jobbar vi med att kunna se till att vår restaurang är trevlig att vistas i så att gästerna känner att det är en hög trivsel hos oss.

Har du frågor till oss?

Om du har några funderingar på den verksamhet som vi bedriver som en restaurang och pizzeria i Gävle så är du välkommen att ta kontakt med oss på något sätt. Vi svarar gärna på alla de frågor som du kan tänkas ha angående vårt företag, och vi hoppas att du som är intresserad av oss ska känna att vi är den restaurang och pizzeria som är ditt första val när du är sugen på den mat som vi serverar.

kontakta oss

Bomhus Pizzeria

Klockar-calles gata 4
804 29 Gävle
Sverige
026 - 19 44 54